HISTORIEN OM OYOY LIVING DESIGN

OYOY Living Design // Det danske firma OYOY Living Design A/S blev grundlagt i januar 2012 af den danske designer Lotte Fynboe. Form, grafik, farve og naturlige materialer inspirerer Lotte Fynboe og understreger hendes motto: "LESS IS MORE".

Med inspiration fra traditionelt skandinavisk design – og et twist af japansk design - er idéerne til produkterne i designlinjen OYOY LIVING hentet fra Lotte Fynboes egne barndomsminder. Ud fra disse minder skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes.

OYOY MINI // I 2014 blev en ny designlinje tilføjet til OYOY Living Design kollektionen, da OYOY MINI blev introduceret. En charmerende kollektion skabt til børn og barnlige sjæle. Alle produkter i OYOY MINI kollektionen er kendetegnet af betagende farver og et legende design.

Den overordnede OYOY Living Design mission er at skabe klassiske, funktionelle og tidløse designs med unikke detaljer og dragende farvekombinationer. Uanset alder vil OYOY LIVING og OYOY MINI være yndlingsvalget, når det kommer til livsstildesign af høj kvalitet.

NAVNET OYOY // Navnet OYOY Living Design er inspireret af bogstaverne OY, som siden 1929 har været kendetegnede på alle danske fly. Uanset hvor i verden flyene befinder sig er følelsen af at tilhøre Danmark essentiel. Hos OYOY Living Design er vi også stolte af vores rødder og bogstaverne OY indikerer og angiver vores danske arv - med andre ord; DESIGNET I DANMARK TIL VERDEN.