For at handle hos www.oyoylivingdesign.dk skal du oplyse mindst:

- Navn
- Adresse
- Email-adresse
- Telefon- / mobilnummer

Ovenstående data er lagret med oplysninger om de emner, du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, se. Bogføringsloven § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Har du oprettet et login for at kunne foretage selvbetjening i shoppen, kan dine personlige oplysninger ikke slettes, medmindre du beder os om at gøre det.
Oplysninger bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart, bortset fra i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Offentliggørelse i en sådan situation ville være i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om privatlivets fred. Som kunde har du ret til at få adgang til vores registreringsdata om dig, og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til reglerne i denne lov om behandling af personoplysninger og spørgsmål vedrørende denne skal rettes til: customerservice@oyoy.dk.

Cookies

Ved at benytte www.oyoylivingdesign.dk, accepterer du, at vi kan bruge cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende din computer. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Lov og værneting køb af varer på www.oyoylivingdesign.dk er underlagt dansk ret og lovgivning. Enhver tvist afgøres ved de danske domstole.

 

Persondatapolitik // Kun for private

Hos OYOY Living Design A/S (herefter ”OYOY Living Design” eller ”vi”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. 

Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for OYOY Living Designs måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores website, handler hos os, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores website.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Dette website er drevet og ejet af:

OYOY Living Design A/S
Hammerhusvej 16A 
7400 Herning

CVR 33777256
Tlf. + 45 29 88 71 91
oyoy@oyoy.dk

2. Indsamling af personoplysninger 

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du tilmelder dig OYOY Living Designs nyhedsbrev
  • Når du browser på sitet, inklusive cookies (se særskilt cookie politik)
  • Når du opretter en personlig konto på OYOY Living Designs hjemmeside
  • Når du handler i vores webshop

 

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra OYOY Living Design flere gange. 

De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, samt oplysninger om din navigation på websitet.

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Tilmelding og udsendelse af nyhedsbrev
  • Administration af køb
  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag

 

OYOY Living Design behandler kun dine personoplysninger, hvis der er lovligt grundlag herfor.

Modtagere af nyhedsbrevet modtager dette baseret på samtykke afgivet digitalt eller ved tilmelding på fysiske lister. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes ved at trykke "Unsubscribe" i den modtagne mail.

 

OYOY Living Design fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre websitet. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender vores sites, og forsøger på denne baggrund at gøre websitet bedre. Vi kan ikke se, hvor du surfer hen på internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webshop. Vi sælger ikke dine informationer til tredjepart.

4. Videregivelse til andre dataansvarlige

Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine oplysninger til en tredjepart uden din tilladelse. Dine personoplysninger videregives dog til vores eksterne lager LINK/WEBSHIPPER, for at en dine købte varer kan leveres. Herudover kan der under visse omstændigheder eller i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til eksempelvis offentlige myndigheder eller politiet.

5. Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til OYOY Living Designs samarbejdspartnere, som leverer ydelser på OYOY Living Designs vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på OYOY Living Designs vegne og i overensstemmelse med OYOY Living Designs instruks.

6. Overførelse til tredjelande

Vi overfører ikke dine oplysninger til lande uden for EU/EØS.

7. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt.

8. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik her.

9. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. 

10. Links til andre websites mv.

Vores website kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre virksomheder websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

11. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget (korrigeret), slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os.

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

12. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på customerservice@oyoy.dk eller på telefon +45 29 88 71 91.

Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes, ved at trykke "unsubscribe" i det modtagne nyhedsbrev. 

13. Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på customerservice@oyoy.dk eller på telefon +45 29 88 71 91. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

OYOY Living Design A/S
Hammerhusvej 16A 
7400 Herning

14. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 13 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.