GØR DIT HJEM UNIKT

Det kan være svært at indrette et hjem eller et rum helt fra bunden - hvor skal man starte? Her hos OYOY har vi samlet 6 idéer og tips til den unikke indretning, så du kan få hjælp til at komme godt i gang med indretningen. Lad dig inspirere til at lave dit helt eget unikke hjem med vores tips!

1. Former og farver

Gør dit hjem unikt ved at sammensætte forskellige farver og former. Farver giver et personligt og livligt udtryk i rummet og kan være netop dét, der bryder de ofte ensfarvede vægge i hjemmet. Farver giver masser af glæde samt et ekstra pift til rummet. Samtidig giver du hjemmet et særligt udtryk ved, at sammensætte både kantede og organiske former i dit boliginteriør. Interiør i forskellige farver og former kan give dig din helt egen stil, og kan på den måde skabe hygge og personlighed i dit hjem. Forsøg dig derfor frem med kontraster af både former og farver. Hos OYOY har vi mikset både former og farver, og vi er sikre på at der er noget til enhver indretning.

Få mere inspiration

2. Planter og blomster

Frisk hjemmet op med grønne planter eller farverige blomster i skønne vaser, og skab liv både indenfor og udenfor. Planter og blomster gør rummet mere levende, og er prikken over i’et til din indretning. Blomster og planter kan med fordel stilles i alle rum i hjemmet, og vil pifte enhver indretning op. Hertil kan du også med fordel mikse forskellige typer og arter af planter og blomster for at opnå et mere personligt udtryk. Og så er det værd at tage med, at de bidrager til et godt indeklima, da de blandt andet er med til at tilføre ilt til rummet. Gå på opdagelse her, og se vores store udvalg af vaser og potter til dine planter og blomster.

Få mere inspiration

3. Forskellige møbler

Møbler af forskellige designs kan med fordel mikses. Det vil give rummet et anderledes udtryk og bidrage til en mere personlig stil. Både farver og materialer på møblerne behøver nemlig ikke nødvendigvis at være det samme, så tøv ikke med at mikse som du har lyst. Det kan være alt lige fra forskellig farvede spisebordsstole til en blanding af retro- og nyere møbler. Der er ingen regler for, hvordan du mikser og blander dine møblers design. Lad dig inspirere af OYOYs møbler, hvor vi har alt lige fra fine puffer af bomuld til stole lavet af Rattan.

Få mere inspiration

4. Miksede materialer

Ved at mikse materialerne i din boligindretning, skaber du et personligt look. Vær ikke bange for at sammensætte forskellige materialer, som kan være alt lige fra træ kombineret med stål, til kork kombineret med tekstil. Det bidrager både til et anderledes udseende og en anderledes struktur, og kan derfor skabe en smuk kontrast. Du kan for eksempel blande nogle rå og grovere materialer sammen med de lidt finere og bløde materialer. Et eksempel kunne også være, at tilføje rattan i smukke flettede mønstre, hvilket bidrager til en hyggelig atmosfære i rummet. Tag et kig på vores produkter hos OYOY, og forsøg dig frem med at mikse materialer som du har lyst.

Få mere inspiration

5. Miks af lamper

Du kan med fordel mikse både standerlamper, bordlamper og loftlamper af forskellig slags. Belysning giver rummet en hyggelig og varm atmosfære, og er med til at skabe mere rum. For at opnå et helt unikt udtryk, kan du sammensætte lamper i forskellige farver, former, og i forskellige størrelser. Brug blandt andet lamperne i hjørner og kroge i hjemmet, og skab på den måde en helt særlig hygge. Lamper behøver ikke kun at være funktionelle, de er nemlig også en pynteting i sig selv. Se vores forskellige designs af lamper, som hver har sit unikke udtryk.

Få mere inspiration

6. Tæpper og puder i indretningen

Med tæpper og puder i dit hjem, byder du hyggen indenfor. Det føles måske umiddelbart som en lille detalje, men har meget at sige i din indretning. Brug puder og tæpper med forskellige mønstre og farver, og læg dem eventuelt på stole, bænke eller sofaen, så de på den måde er synlige. Tæpper, puder og andre tekstiler er i høj grad en ekstra pynteting til dit hjem, og giver hurtigt og nemt det sidste pift til indretningen. Lad dig inspirere af OYOYs forskellige tekstiler, og se om der skal et nyt pift i dit hjem.

Få mere inspiration