LEVERINGSTID OG FRAGTPRISER

Vi tilbyder FRI FRAGT i Danmark på alle ordrer (til GLS pakkeshops) i en begrænset periode.

Bemærk at der er produkter, der ikke er omfattet af fri fragt. Du vil blive informeret om dette på produktsiden og i checkout*.

Vi leverer i hele Danmark. Handler du for over 499 DKK, betaler vi dine fragtomkostninger ved levering til en dansk adresse. Du finder alle vores fragtpriser herunder:

  • GLS pakkeshop eller GLS erhvervsadresse: 39 DKK.
  • GLS privatadresse: 69 DKK.
  • PostNord pakkeshop: 39 DKK.

* Vi kontakter dig med detaljer for levering af produkter, der ikke er omfattet af fri fragt. Fragtomkostninger for disse produkter er 499 DKK. (OBS: På disse produkter påregnes ydermere ekstra tillæg for fragt til IKKE brofaste øer). 

Ønsker du at få dine varer leveret til en adresse i udlandet henviser vi til oyoylivingdesign.com, hvor du kan gennemføre dit køb og vælge levering i udlandet.

Alle ordrer pakkes på vores lager i Danmark. Hvis vi modtager din ordre inden kl. 12. på hverdage, bestræber vi os på at afsende din ordre samme dag. Alle varer sendes indenfor 1-2 arbejdsdage. I perioder omkring ferie, helligdage mv. kan der forekomme længere leveringstid.

Alle vores pakker er forsikret og kan følges via Track & Trace. Du vil modtage tracking-nummer, når din pakke afsendes fra vores lager. Levering sker med GLS eller PostNord, hvor du enten kan vælge levering til erhvervsadresse, privatadresse eller pakkeshop. Vælg mellem mere end 500 pakkeshops i butikker over hele landet.

Har du spørgsmål til levering, ordrestatus eller andet så kontakt OYOY Living Designs kundeservice på customerservice@oyoy.dk