This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

GRATIS FRAGT PÅ ALLE ORDRER I DANMARK TIL GLS PAKKESHOPS (STØRRE MØBLER UNDTAGET)

Another record-breaking year for OYOY Living Design

Endnu et rekordår for OYOY Living Design

Med en omsætningsvækst på 39 procent blev 2021 endnu et rekordår for den danske virksomhed OYOY Living Design i Herning. Mere end 500 nye kunder er kommet til i løbet af året på trods af manglende tilstedeværelse på messer i 2021 på grund af Covid-19. Resultatet før skat blev på 1,1 mio. euro.

Det er primært de store europæiske markeder og e-forhandlere, der har drevet væksten fremad, ligesom det digitale salg direkte til slutbrugerne har bidraget til resultatet.

"Vi er meget stolte af årets resultat og sender vores største anerkendelse til alle, der har bidraget til denne præstation. Det har været et år præget af både succeser og perioder med vanskelige vilkår, som har stillet store krav til vores dygtige medarbejdere i Danmark, vores samarbejdspartnere, agenter, distributører og leverandører", udtaler Søren Anker Hansen, CEO og medejer af OYOY Living Design.

Optimistiske forventninger til 2022 på trods af høje fragtrater

CEO og medejer Søren Anker Hansen har positive forventninger til det kommende år på trods af den manglende sikkerhed i forsyningskæden og høje fragtpriser, som er blevet mangedoblet i løbet af 2021. "Vi er fortrøstningsfulde efter et tilfredsstillende første kvartal af 2022, men situationen i verden og fragtraterne udfordrer fortsat vores forretning. På grund af dette er det svært at forudsige, om 2022 samlet set vil give fremgang på samme niveau som 2021," udtaler Søren Anker Hansen.

Nyt hovedkvarter for OYOY Living Design er på vej

I år fejrer OYOY Living Design 10 års jubilæum og tager første spadestik til et nyt hovedkvarter, som forventes at stå færdigt i starten af 2023. Det nye hovedkvarter kommer til at ligge i naturskønne omgivelser tæt på Herning og vil rumme administration, moderne showroomfaciliteter og et højlager, der er gearet til fremtidig vækst.Vi fejrer 10 år

"De nye omgivelser vil i langt højere grad danne rammen om vores virksomheds kreative univers, miljøet for medarbejdere og samarbejdspartnere samt vores kunder kan besøge og føle sig inspireret. Vi glæder os til at byde alle velkommen," siger Lotte Fynboe, stifter, medejer og kreativ direktør for OYOY Living Design.

Vi præsenterer det nye sub-brand OYOY ZOO

Det nye subbrand OYOY ZOO bliver lanceret i løbet af sommeren 2022. Et brand til vores kære firbenede venner med vægt på høj kvalitet, eksklusive materialer og et udtryk i tråd med de eksisterende OYOY Living Design-kollektioner.OYOY Living Design er repræsenteret af mere end 3.200 forhandlere i mere end 50 lande rundt om i verden.

“Vores minder designer hjem"

For yderligere oplysninger og billedmateriale:

CEO og ejer Søren Anker Hansen
+45 60 13 00 80

Kreativ direktør og ejer, Lotte Fynboe
+45 53 38 39 91

Formand for bestyrelsen, Jan Jakobsen
+45 23 42 26 28

https://oyoylivingdesign.com/pages/press