FORÅRET SKAL AFSPEJLES I INDRETNINGEN

Foråret er endelig kommet. Den lyse og lette tid giver anledning til at give hjemmet et lille forårsløft, som vil skabe fornyet energi omkring os - noget vi alle har brug for.

Læs med og få vores tips til hvordan du bringer forår ind i dit hjem og skaber den helt perfekte forårsstemning.

BRING NATUREN INDENFOR

Grønne planter, blomster og krydderurter ser smukke ud i hjemmet og skaber en rolig og behagelig atmosfære, som gavner krop og sjæl.

Vores Inka Kana Potter passer perfekt sammen med dine planter. Potterne er håndlavet af keramik og fås i flere forskellige størrelser og farver.

SHOP NU

SKAB FORNYET ENERGI MED FARVER

De lyse forårsdage giver os lyst til at forny vores hjem - gerne med farver. Med nye puder og tæpper kan man hurtigt få farver ind i rummene. Det er ofte en lille investering, der giver et markant resultat i indretningen. Puderne kan bruges til at tilføje farve til stuen, soveværelset, børneværelset mv. 

TIP! Når solen skinner, kan puderne med fordel tages med ud, for at skabe en hyggelig atmosfære.

SHOP NU

Vores Iris Blanket er lavet af det blødeste, økologiske bomuld. Tæppet har et legende udtryk og er designet med brede striber, der øjeblikkeligt skaber fornyet energi i hjemmet. 

Tæppet fås i to størrelser og henvender sig til alle i familien. Tæppet varmer på en kold vinterdag eller en sommeraften i haven. Når det ikke er i brug, vil det dekorere smukt i sofaen eller i sengen på børneværelset.

SHOP NU

 

SKAB STEMNING PÅ BØRNEVÆRELSET MED VÆGTÆPPER

At indrette med tæpper er en nem måde at give rummet en makeover på, og kan være det der sætter prikken over i'et og gør det ekstra hyggeligt. Vores vægtæpper skaber stemning, som de mindste i familien vil elske.  

SHOP NU