Artikel // Familien Ouwehand

OYOYHOMES // PÅ BESØG HOS OUWEHAND FAMILIEN I ROTTERDAM

Familien består af Elise, 33, hendes mand Gwenn, 39, og deres børn Fiene, 5, og Seff, 2. I 2018 flyttede familien ind i et nybygget hus i Rotterdam, Holland.

For 2,5 år siden startede Elise et salgsagentur, Seffien Agency. Efter mange års arbejde i kosmetik- og babyindustrien besluttede hun at afslutte sit job og fokuserer nu på disse to verdener i sit eget firma. Elise repræsenterer flere bæredygtige mærker på det hollandske marked. Som mor til to små børn leder hun dagligt efter ærlige og pålidelige produkter, der får hjertet til at slå hurtigere. Hun sætter pris på at kunne repræsentere de produkter, som hun selv er begejstret for. Gwenn er Key Account Manager i et logistikservicefirma.

Elise beskriver indretningen af ​​deres hus som en rolig, ren base med forskellige designartikler, der kombineres med bohemestilen. Naturlige materialer som træ og rattan skaber sammen med den bløde farvepalet, pudder, terracotta og brune nuancer, en dejlig varm atmosfære i huset. En neutral base er ideel, så hun regelmæssigt kan udskifte interiør og skabe en anden atmosfære. Elise elsker også personlige designs. Hjemmet er møbleret med mange nye møbler, men også vintagedesigns. Hun kan godt lide at kombinere fra gammelt og nyt.

'Et varmt og hyggeligt hjem med et mix af naturlige materialer med et skandinavisk touch' er hvordan hun beskriver sin stil.

Barndomsminder påvirker også Elises indretning. Visse designs fra hendes barndomshjem ses i deres hjem. Hun husker at have møbler i rattan i sit barndomshjem, som også ses meget i dag. For eksempel har Elise et rattanskab, som tidligere var hendes fars. Også Elises gamle træskab og hendes søsters skab bruges nu på børnenes værelser.

Som barn havde hun altid travlt med at indrette sit værelse. Ligesom hun elsker at indrette på ny i dag.

Da Elise og hendes familie flyttede ind i huset for 2,5 år siden, købte hun sit første OYOY-design, nemlig Follow the Rainbow Wall Rug. Dette design er stadig en af ​​hendes favoritter. Når hun ser på det, får det hende til at føle sig glad. Det skaber også rigtigt blikfang på datterens værelse.

For nylig investerede Elise i nye puder til sofaen. Faktisk puder fra OYOY Living Design.

Vi har spurgt Elise, om hun mener, at COVID-19 har påvirket den måde, folk lever på. Om det har nogen indflydelse på den måde, folk indretter deres hjem på. Elise svarer: 'Ja, det tror jeg. Folk er meget mere tilknyttet til deres hjem. Vi bruger så meget tid derhjemme og finder det endnu vigtigere at føle sig hjemme. Hjemmet er vigtigere end nogensinde; vi arbejder derhjemme, vi bruger tid her sammen med vores kære, og vi skal også kunne slappe af her. Her i Holland, og jeg tror også i mange andre lande, har flere mennesker startet små og store projekter derhjemme.

Hele COVID-19-situationen har også påvirket Elise og hendes familie personligt. I de første måneder, var deres børn hjemme. Børnene skulle hjemmeskoles, mens Elise og Gwenns job stadig fortsatte. Dette var ikke altid let med børn derhjemme. Heldigvis er det ikke noget problem længere, men corona er bestemt ikke væk endnu. De er stadig meget opmærksomme hver dag og skal indfinde sig med restriktioner dagligt. Nu er det blevet en livsstil, som de ved, hvordan de skal håndtere.

I forhold til at forudse tendenser inden for interiør og indretning i 2021, forventer Elise en masse naturlige nuancer som mørkebrun, men også en tendens til aubergine i kombination med naturlige materialer som træ. Emnet bæredygtighed forbliver også et varmt emne og vil blive implementeret mere og mere i alle hjem. Trenden ''Japandi'' appellerer personligt til Elise. En kombination af skandinavisk interiør og japansk interiør. Hun forventer, at dette fortsætter i 2021.

Elises fremtidige projekt i sit hjem er en renovering og udvidelse af deres øverste etage. Elise og Gwenn vil skabe et nyt soveværelse. Også deres datters værelse får en makeover.

Når hun går ud om aftenen, nyder hun at besøge sin yndlingsrestaurant, FG Foodlab, i Rotterdam. Hendes yndlings sommerdrink er Aperol Spritz med spa rood prosecco og en skive appelsin.

Følg Elise her!