OYOY Living Design lancerer ny møbelserie

NY MØBELSERIE FOR HELE FAMILIEN

Vi har glædet os meget til at præsentere jer for vores nye møbelserie, der kommer som en del af vores AW20 kollektion. Designet er enkelt og konceptet er det samme igennem hele serien - både til voksne og til børn. Møblerne er produceret i Europa og leveres flatpacked.

Møblerne er lavet i massiv eg. Håndværket og detaljerne tager afsæt i de danske designtraditioner. Det helt enkle design passer ind i ethvert hjem og kan stå alene eller kombineres med hjemmets eksisterende møbler.

Om den nye møbelserie udtaler designer og grundlægger af OYOY Living Design, Lotte Fynboe: "Hvor man ofte karakteriserer OYOY Living Designs produkter, som 'legende' med farver og former, så er denne serie mere enkel og næsten diskret i sit udtryk. Møblerne er lette at placere og kombinere i det personlige hjem, hvor familien lever og skaber minder".

Idéen om og lanceringen af en møbelserie kommer ud fra forespørgsler fra forhandlere og kunder. Det har længe været et ønske for OYOY Living Design, med tiden at kunne møblere de fleste rum i boligen udelukkende med OYOY produkter, for på den måde at skabe et helstøbt designunivers. Dette er første skridt på vejen mod at indfri dette ønske, hvorfor de kommende kollektioner også vil indeholde møbler.

Møbelserien består af Kotai Bænk, Lojo Hylde og OY Sofabordet, der kommer i to størrelser. I børneserien findes Arca sættet bestående af: Bænk, en stol og et bord.

ARCA MØBLERNE ER TIL BØRNENE I FAMILIEN

Når man ser Arca møblerne ledes tankerne tilbage på designs fra barndommen. Det er disse minder, der har inspireret til designet af møblerne. 

Klassisk og enkelt design er populært på børneværelset, da det giver en lang levetid, fordi udtrykket er simpelt og tidløst. En stor kvalitet for den nye møbelserie og designet generelt er, at det er skabt ud fra disse principper og derfor kan gå i arv gennem generationer.

ET BRAND TIL HELE FAMILIEN

Med tanken om at være et brand for alle i familien, er et af de vigtigste mål at skabe designs, der kan bruges af alle i familien og i de forskellige rum i hjemmet. Et eksempel kan være at børnemøblerne er så klassiske, at de voksne gerne vil bruge dem i deres rum. Den lille Arca bænk kan fint bruges i stuen, ligesom Lojo hylden kan bruges både i stuen og på børneværelset.

Arca Stolen er også et eksempel på dette. Den lille stol er idéel på børneværelset, men er også designet til at kunne bruges som natbord i soveværelset eller som skammel i køkkenet.

Detaljerne og funktionerne i møblerne er vægtet lige højt i designprocessen. Målet er at skabe klassisk design, der holder i mange år. Design til hele familien.

Gå direkte til møbelserien her