OYOY Living Design A/S udvider gruppen af ejere og forbereder vækst

Udvikling og nyt partnerskab 

// I 2012 grundlagde Designer Lotte Fynboe firmaet OYOY Living Design A/S. Interessen for brandet og Lotte Fynboes designs har gennem årene været enorm og som en naturlig følge af udviklingen indgik Lotte Fynboe partnerskab med Søren Anker Hansen pr. 1. august 2018. Søren Anker Hansen fungerer som medejer og administrerende direktør for OYOY Living Design A/S.

"I et stykke tid har jeg overvejet en ny virksomhedskonstellation for OYOY Living Design A/S. Jeg ønsker at fokusere endnu mere på den kreative del og produktudviklingen i den daglige forretning, og det glæder mig derfor, at Søren Anker ser de samme muligheder i virksomheden som jeg gør, siger grundlægger Lotte Fynboe. Jeg byder ham velkommen og ser frem til vores fremtidige samarbejde".

Som administrerende direktør er Søren Anker Hansen ansvarlig for den daglige ledelse - herunder salg, køb og indkøb og forretningsudvikling. Lotte Fynboe, som kreativ direktør, vil være overordnet ansvarlig for alt design og produktudvikling samt markedsføring. Søren Anker Hansen har erhvervet en andel af selskabet og tiltræder samtidig bestyrelsen.

Søren Anker Hansen kommer fra en baggrund i mode- og tekstilselskabet BESTSELLER A/S, hvor han har arbejdet i flere stillinger inden for engros og detailhandel i de sidste 14 år. Senest og i de fleste år har Søren Anker Hansen arbejdet for datterselskabet BESTSELLER Retail Europe A / S, hvor han i førende roller har været involveret i detailvirksomheden, udvidelsen og den overordnede styring af ONLY og VERO MODA butikker i Europa. Senest har Søren Anker Hansen været i spidsen for virksomhedens ambitiøse vækstplaner på de centraleuropæiske markeder Tyskland, Østrig, Schweiz og Luxembourg for ONLY STORES.

"Efter flere års gode resultater ser jeg gode muligheder og et enormt udviklingspotentiale i OYOY Living Design A/S, og jeg glæder mig til at give mit bidrag til virksomheden, siger Søren Anker Hansen. Jeg er imponeret over det opnåede niveau siden grundlæggelsen for næsten 7 år siden og de stærke resultater, Lotte og de dedikerede og dygtige medarbejdere har været i stand til at vise. Jeg er også stolt over, at Lotte ser den rigtige person i mig, og jeg ser frem til samarbejdet med Lotte, de ansatte og især OYOY Living Design A/S kunder, leverandører og samarbejdspartnere. "

OYOY Living Designs udvikling i fremtiden // Fremtidsfokus vil være på at udvikle eksisterende markeder primært i Europa og finde endnu bedre fod med de mange loyale kunder, der allerede samarbejder med OYOY Living Design A/S. Gennem et stærkt agentnetværk i udvalgte lande og en styrket salgsorganisation vil både OYOY LIVING og OYOY MINI - firmaets designlinje til børn og børneværelser - finde vej til flere butikker og online platforme. Derudover er der stor interesse fra flere nye markeder, især uden for Europa, og det potentielle fremtidige samarbejde behandles med stor ydmyghed og en enorm spænding.

Sidst men ikke mindst vil der løbende blive investeret i at styrke produktsortimentet. Opstart af nye designlinjer kan også være en fremtidig mulighed.

Lotte Fynboe og Søren Anker Hansen kommenterer:

"Som eksempel er vi meget tilfredse med, hvordan designlinjen for børn OYOY MINI er blevet modtaget af kunder og slutbrugere. Det giver stor motivation til at udvikle OYOY MINI endnu mere, og her har vi mange spændende ideer til at arbejde på. Samtidig ser vi konstant et stort potentiale i OYOY LIVING. Vi glæder os over den voksende interesse, og det viser os, at vores skandinaviske forankrede designtradition er ønsket i mange dele af verden. Her arbejder vi med interessante nye muligheder for at styrke OYOY Living Designs position til gavn for kunder og slutbrugere.

Om OYOY Living Design A/S

// OYOY Living Design A/S er en dansk design- og livsstilsvirksomhed, der har oplevet en betydelig vækst siden starten af 2012. Produkterne sælges i øjeblikket til over 1.000 kunder på 30 markeder gennem design- & livsstilsbutikker og online platforme, og OYOY Living Designs fokus er designprodukter til hjemmet samt design til børn og deres værelser. Designet er dedikeret til den skandinaviske designtradition, som fortolkes med kærlighed til både klassiske og nye re-designs af minder fra barndommen. Læs mere om OYOY Living Design A/S her