OYOY er for den moderne familie...

OYOY er for den moderne familie i deres søgen efter at genkalde barndomsminder, samt skabe nye.
... mere end blot et design brand
 
Vi har dem alle: minder. Det kan være barmdomsminder, minder om noget sødt én har sagt til dig, minder knyttet til bestemte datoer og begivenheder, dårlige minder, dejlige minder eller minder om dit yndlingslegetøj fra barndommen.
 
Ingen kan tage minderne fra dig. De vil være en del af dig for evigt.
 
Minder er en besynderlig ting… Nogle gange husker vi de mest ubetydelige ting. Andre gange kan vi ikke engang huske det, som vi faktisk gerne ville kunne huske. Hvordan hænger det hele sammen? Det er et spørgsmål som altid vil være uvist. Det handler om at samle på de gode minder, og tage dem med gennem livet.
 
De bedste minder er ofte dem fra barndommen, og derfor er det den vigtigste opgave for voksne at skabe mindeværdige oplevelser med børn omkring sig. Det kan være så simpelt, som at gå en tur langs strandkanten, hvor barn, mor og mormor samler sten sammen. Eller i haven, hvor vasketøjet på tørresnoren, fører til en spontan gemmeleg. De bedste minder skabes impulsivt og handler som oftest blot om, at tage sig tid til at være sammen og glemme dagligdagens stress og jag.

Togetherness

Definitionen af samvær og måden hvorpå vi hylder det:
 
”En af de stærkeste værdier er følelsen af at være sammen med andre – forenet i et fælleskab og følelsen af at tilhøre en gruppe. Denne gruppe kan være familierelateret, venner eller bekendte. Gennem oplevelser og samvær, vil følelsen forstærkes.”
 
Familiefølelsen er den vigtigste for OYOY. Det er den følelse som inspirerer os i vores design og til de ønsker vi har for vores designs. Vi repræsenter en legende, dog enkel og æstetisk, retning til design og skaber omgivelserne til familiens hverdagsliv.

Hygge

I Danmark er HYGGE en essentiel del af hverdagen og vi er gode til, at hygge os sammen med familie og venner. Vi tror på, at det er I disse stunder, at de bedste minder skabes.
 
Den danske design tradition er associeret med stolte traditioner og fortællinger. Følelsen af at tilhøre Danmark er essentiel for os og vi er stolte af vores arv.
 
Vi samles med venner og familie til begivenheder, som fester, sportsaktiviteter, fødselsdage, familiesammenkomster, håndboldkampe, ferier mv. Når vi samles, er mad og drikke som oftest en vigtig del af HYGGEN. Det er noget vi prioriterer højt, og netop derfor skaber vi lækkert design til køkkenet. Når maden skal serveres for dem vi bedst kan lide, skal det smage godt, men den flotte servering er (næsten) lige så vigtig.
”Through experiences and time spent together, the feeling of togetherness will be reinforced.”