Vores minder designer hjem...

Det danske firma OYOY Living Design A/S blev grundlagt i januar 2012 af den danske designer Lotte Fynboe. Form, grafik, farver og naturlige materialer inspirerer Lotte Fynboe og understreger hendes motto: ”LESS IS MORE”

Influeret af traditionelt skandinavisk design er produkterne i OYOY LIVING redesigns af hendes egne barndomserindringer, med diskrete twist af japansk design.

Baseret på minder skabes unikke produkter, med et passioneret fokus på form såvel som funktionalitet.

OYOY MINI kollektionen er en delikat kollektion skabt for børn og barnlige sjæle. Alle produkter er karakteriseret af varme farver og et legende design. Idéerne udspringer af Lotte Fynboes barndomserindringer. Minderne om originale klassikere er redesignet og nyfortolket, til at stemme overens med OYOY Living Designs nutidige og moderne DNA.

Valget af materialerne bag produkter er også baseret på disse minder. Dette er udtrykt gennem produkter fremstillet i kork, messing og marmor, såvel som mønstrene valgt til viskestykker, puder m.m.

Barndoms erindringer minder os om den søde barndom og umiddelbare glæde.

De søde darlings i OYOY MINI kollektionen stammer fra fortællinger og minder fra Lotte Fynboes barndom. Generelt minder barndommen os om en tid uden bekymringer, hvor man var mere intuitiv og legende i sin omgang med verden – de fleste voksne længes efter denne tid og minderne associeret med den. Mange voksne husker historier, og fortæller dem videre til den næste generation – for eksempel kender alle børn og voksne fortællingen om guldskatten for enden af regnbuen, og tandfeen som kommer efter de tabte mælketænder om natten. Disse fortællinger bliver fortalt igen og igen – en tradition som også inspirerer Lotte Fynboe.

”Den fælles mission for OYOY Living Design består i at skabe klassiske, funktionelle og tidsløse designs med unikke detaljer og dragende farvekombinationer. Uanset alder vil OYOY Living og OYOY MINI være at foretrække, når det kommer til livsstilsdesign af høj kvalitet.”