Nyt familiemedlem // Elefanten Ramboline

Mød Ramboline – det nyeste medlem af OYOY-familien. Hun er en glad elefant, der sammen med elefantungen, Henry, elsker at have det sjovt og lave ballade sammen med vennerne.

Ramboline er opkaldt efter en elefant som danskerne har meget kær – nemlig Ramboline, som i en årrække var en del af dyreflokken i et dansk cirkus. Ramboline boede her side om side med sin ven, kamel Ali. De optrådte sammen gang på gang og gjorde tusindvis af børn glade ved at vise dem deres flotte cirkusshow. Ramboline og kamelen skilles, da Ramboline skulle på pension og nyde sit otium i Nordeuropas største elefantanlæg i Knuthenborg Safaripark. Her boltrer Ramboline sig sammen med tre andre tidligere cirkuselefanter, og nyder elefantlivet på Elefantsletten. 

Vi er stolte af at Danmark er et land der tager dyrevelfærd alvorligt, og laver tiltag som dette med maksimal fokus på dyrenes naturlige adfærd. Det er ikke kun os mennesker der elsker gode minder, det gør dyr også, så mon ikke Ramboline synes det kunne være sjovt at møde sin gode ven kamelen Ali. 

Kamelen Ali har sidenhen også fået nyt hjem, hvor han nyder sin velfortjente pension. Men hvem ved, måske vil kamel Ali også blive en del af OYOY-familien i fremtiden, så Ramboline og kamelen mødes igen?

Find Ramboline her!