Velkommen til vores drømmende MINI-univers

Med tanken om at være et brand for alle i familien, er et af de vigtigste mål at skabe designs, der kan bruges af alle i familien. Vores MINI-univers er et sjovt og legende univers fyldt med sødt tilbehør og interiør til børn og legesyge sjæle. Universet inviterer til kreativitet og leg og skaber de perfekte rammer, hvor nye minder kan skabes. 

BØRNEVÆRELSET

Børneværelset er barnets helt eget fristed, og værelset skal danne rammen for leg, kreativitet, men også hvile og afslapning. Vi mener, at det i den digitale og hektiske verden, vi alle lever i, er vigtigt, at de små udvikler deres fantasi og kreativitet gennem leg.

I MINI-kollektionen finder du børnemøbler, der er så klassiske, at de voksne også vil dekorere med dem i hjemmets andre rum. Opdag et bredt udvalg af tekstiler, herunder sengetøj, tæpper, vægtæpper og puder i sjove former, alt sammen med smukke detaljer og dragende farvekombinationer, som alle skaber en hyggelig atmosfære. Gennemgående i kollektionen finder du tilbehør med dyr, der straks virker genkendelige for barnet, og som helt sikkert skaber glæde og smil.

Indret børneværelset i små sektioner og hjørner. Dekorer et hjørne med Arca-møblerne, hvor barnet kan sidde og være kreativ. Skab et hyggeligt hjørne rundt om sengen med vores Himmelseng, som giver barnet mulighed for at slappe af og putte med bløde puder og vores Bedste Venner. De kære Bedste Venner er vores bløde familiemedlemmer, som alle er klar på timevis af sjov. De er også bløde at putte med, når det er sengetid, og er en trofast følgesvend, når det er tid til eventyr.

GENKALDER BARNDOMSMINDER

Med inspiration fra traditionelt dansk design er ideerne til produkterne inspireret af barndomsminder. Ud fra disse minder skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes. Oplev genkendelige designs og fænomener fra barndommen, såsom den smukke regnbue. Regnbuen er et smukt fænomen og dens eventyrlige skønhed har fascineret og inspireret mennesker gennem tiden. Som barn så vi forundret på regnbuen gennem vinduet på børneværelset, ud af bilruden, på gåtur med familien, på ferie eller et helt andet sted. Den kommer ud af det blå, og det vidunderlige farvespil føles næsten fortryllende og magisk for os.

Vi har dem alle: minder. De bedste minder er ofte dem fra barndommen, og derfor er det den vigtigste opgave for voksne at skabe mindeværdige oplevelser med børn omkring sig.

Velkommen til vores drømmende MINI-univers, der præsenterer barndomsminder fyldt med glæde og kærlighed.

Gå på opdagelse i hele kollektionen HER