Kom med på eventyr i OYOY MINI universet

OYOY MINI universet er et vidunderland fyldt med mini darlings og sjovt tilbehør og legetøj, som børnene kan lege med. Vores lille familie har mange historier at fortælle og er så begejstret for at dele og skabe nye med dig. Regnbuen er så smuk i alle sine farver og hvem ved om der findes en skat for enden af den?

Mød familien og kom med på eventyr

// Nyd en spændende dag i junglen med MINI darlings familien. Der bliver sjov og ballade, men heldigvis vil Mami Koala deltage i turen, så hun kan være sikker på at de nye darlings, Baby Anton Koala og den lille Baby Felix Kanin, ikke farer vild undervejs. Snart skal de mødes med alle de andre søde og sjove darlings, og vi er sikre på, at de alle vil blive bedste venner for evigt.

Tag en tur med på savannen, hvor du vil møde giraffen Noah og baby giraffen Guggi. De hygger sig under de store træer på savannen og holder øje med den frække abe Mr. Nelsson, der kravler rundt i træets top. Oppe fra træets top kan den lille abe se helt til prærien i USA, hvor hesten Pippa løber afsted sammen med den lille pony Pelle. Hvad mon de skal?

På den kolde Nordpol møder vi pingvinen Pingo og pingvinungen Baby Bob. Baby Bob har fået en hue på, så den ikke fryser i den kolde luft. Af og til kommer isbjørnen Knut forbi til en snak og en varm kop kakao. Sammen elsker de at banke hul i isen og kigge ned i det dybe og mørke vand. Hvis de er heldige kommer Mrs. Ruth og Little Finn op til overfladen for at sige hej.

Bliv medlem af vores kærlighedensunivers og mød også Leo larves nye bedste ven .... Den smukke Frøken Lala. Der er så meget kærlighed i luften. Sammen tager de på skovtur med picnic kurv. De pynter fint op med Pom Pom guirlander i træerne og byder alle de andre darlings til fest. Hvem vil med?

OYOY MINI verden præsenterer en barndomshukommelse fyldt med glæde og kærlighed.