BAG KAMERAET

At skyde billeder til Spring/Summer 2020 kollektionen på en kold december dag, kan være lidt af en udfordring. Heldigvis skinnede solen hele dagen og vi havde glæden af den dygtige fotograf Claus Troelsgaard. Vi vil gerne give jer et lille indblik bag kameraet, da vi skød de smukke billeder til den nye sæson.
 
Som du kan se, var vores fotograf godt pakket ind i en heldragt, med både hue og vanter på under skydningen. Men den store stjerne var uden tvivl lille Mathilde, som gik rundt på stranden i kun 5 graders varme. Mellem hvert billede varmede vi hende med tæpper og heldigvis elskede hun det og havde det sjovt! Mange har spurgt hvor Mathildes tøj er fra. Vi har lånt det meste fra det danske børnetøjsbrand MarMar.
En anden stjerne var vores trofaste OYOY hund – en lille doodle hund, som hedder Luna. Hun var med os hele dagen og hun havde måske den bedste dag af os alle.
 
Omgivelserne var mildest talt fantastiske og er der noget bedre end det danske landskab langs kysten? Billedskydningen var lokaliseret ved vores OYOY hus, hvilket føltes som et naturligt og oplagt valg til at sætte rammerne for Spring/Summer kollektionen. Hjemmet er familiens hjerte og det er her vi samles og deler kvalitetstid med hinanden. Kvalitetstid sammen i inspirerende og smukke omgivelser styrker følelsen af fællesskab.
Spring/Summer kollektionen opfylder dette og bekræfter hvad vi siger: OYOY er et familiebrand. Produkterne til børn er så skønne, at vi voksne ikke har noget imod at lade dem præge hele hjemmet. Produkterne til de voksne i familien er ligeledes utrolig praktiske og finder ofte vej ind i børneværelset.
 
Vi er mere end blot et design brand. OYOY er for den moderne familie i deres søgen efter at genkalde barndomsminder, samt skabe nye. Vores kollektioner er forankret i de danske design-traditioner med fokus på det simple. Vi repræsenter en legende, dog enkel og æstetisk, retning til design og skaber omgivelserne til familiens hverdagsliv.
 
OYOY ønsker at være det stærkeste danske designbrand indenfor tilbehør til børn, voksne og de hjem, de bor i. Vi stræber efter at være respektfulde og dedikerede i forhold til de fremstillede produkter, alle involverede mennesker og vores omgivelser – altid med en kreativ og legende tilgang.