Historien Bag Designet // TOPPU

Historien

TOPPU serien bestående af dekorative produkter i keramik, er én af OYOY Living Designs mest populære designserier til dato! TOPPU præsenteres første gang i SS17 Kataloget og de karakteristiske striber er sidenhen blevet videreudviklet, til en hel serie af unikke produkter inspireret af tidens tendenser.

Keramikfremstilling stammer helt tilbage fra Japan ca. 10.500 f.Kr. Intet er overladt til tilfældigheder hos OYOY Living Design - derfor stammer navnet TOPPU også fra Japan, og betyder at stræbe efter det bedste.
 
Keramikken blev for alvor en trend i 70’erne, og har altid haft en plads i de danske hjem. Keramik kommer i dag i utallige farver og former - ler sætter absolut ingen grænser, for at udfolde sig kreativt!
Materiale
TOPPU serien består primært af produkter såsom vaser, potter og fade, men i AW19 Kataloget
introducerede OYOY Living Design også en eksklusiv lampe. Fælles for alle disse produkter er at de alle er lavet af 100% keramik og at de er håndlavede!

”Hos OYOY Living Design mener vi at håndlavede produkter skaber en ekstra dimension af eksklusivitet og personlighed til vores design – In crafting there are no mistakes just unique creations.”

Styling/ Vedligeholdelse
Det smukke, grafiske og stilfulde design som serien udgør, giver et moderne præg til din bolig. TOPPU fås i sort/hvid, men i SS19 Kataloget tilføjede OYOY Living Design endnu en smuk farvekombination i karamel/rosa. Til rengøring anbefales det at vaske med vand og tørre af med en tør klud.

 

Tips & Tricks

Ønsker du en lampe eller vase der skiller sig ud og giver personlighed til din indretning, så er TOPPU serien et oplagt valg! Scroll igennem galleriet og opdag hvorfor.

Gå direkte til TOPPU produkterne her!