Historien Bag Designet // SPORTA

Historien

Bambus i de danske hjem ses første gang tilbage i 70’erne, og er for mange et minde om barndomshjemmet og den søde barndom. Vi ser nu disse naturlige teksturer og materialer vinde frem i de danske hjem endnu engang - Ikke mindst for deres bæredygtige egenskaber.

"Hos OYOY Living Design er historien bag vores design essentielt. Derfor er det heller ikke tilfældigt at denne serie hedder SPORTA. Navnet stammer fra Latin og betyder én kurv – en betegnelse, som helt enkelt beskriver denne serie."
Materiale

Hele SPORTA serien er lavet af 100% naturlig bambus, og det er der en helt særlig grund til. Bambus er betegnet som et bæredygtigt materiale. Bambus optager og lagrer COligesom andre træer, men udover det vokser bambus hurtigere. Dette medvirker at bambus udover at optage mere COogså frigiver mere ilt - 35% mere.

Bambus er ikke mindre end dobbelt så hårdt et materiale, som de almindelige danske træsorter vi typisk ser i de danske hjem, herunder eg, fyr og bøg. Bambus er derfor et slidstærkt og holdbart materiale, som går utrolig godt i spænd med tidsløst og klassisk design.

De fine og elegante detaljer på SPORTA serien består af naturlige læderhåndtag og enkelte styles kan også fås malet sort. Alle detaljer er diskrete og komplimenterer det stilfulde design.
Styling/ Vedligeholdelse
SPORTA serien består af funktionelle produkter, og mulighederne er mange. Der er ikke ét rum i hjemmet hvor SPORTA serien ikke ville gøre gavn. Serien har en evne til at smelte ind i indretningen, og kan med fordel bruges til at skabe varme og personlighed i indretningen uden at dominere. Det anbefales at tørre af med en tør klud, og pletvaske efter behov.

 

Tips & Tricks

Brug SPORTA serien til opbevaring i alle hjemmets rum, og skab en rød tråd gennem hele boligen. Scroll igennem galleriet, og udforsk 4 utrolige smukke grunde til, at indrette med SPORTA serien.

Gå direkte til SPORTA produkterne her!