Historien bag designet // HAGI

UNIK KERAMIK INSPIRERET AF DEN JAPANSK HAGI KERAMIK

Hagi er en serie inspireret af det japanske Hagi keramik, som er en velkendt og gammel type keramik. Den originale Hagi keramik stammer traditionelt fra byen Hagi, Yamaguchi i Japan. Den har været fremstillet og elsket i mere end 400 år. 

Hagi serien fra OYOY Living Design er kendetegnet ved den jordlige tekstur, bløde ler og form. Den unikke, bløde fornemmelse og de varme farver supplerer den nordiske indretning på fineste vis, og det enkle og elegante udtryk gør det nemt at implementere i alle typer hjem. Seriens enkelhed giver dig mulighed for at udtrykke nøjagtigt den stil, du personligt kan lide - hvad enten du sigter mod et legende eller minimalistisk udtryk. Serien brændes ved omkring 1250 grader, hvilket gør den mere porøs, men alligevel elegant, sammenlignet med andre typer keramik. 

I serien finder du et udvalg af skåle, kopper, vaser og potter, alle håndlavede, hvilket gør hvert produkt helt unikt. Dæk et smukt bord med skåle og kopper fra serien, og nyd skønheden af ​​vaserne i vindueskarmen.

”Vi mener at håndlavede produkter skaber en ekstra dimension af eksklusivitet og personlighed, da ikke to produkter er ens.”

SØGEN EFTER NÆRHED, HÅNDVÆRK OG NATURLIGE MATERIALER

Keramik er virkelig kommet i fokus og ses integreret i mange hjem i dag. Vi har oplevet en stigende interesse for keramik og naturlige materialer, et behov for at implementere det håndlavede og unikke i vores hjem som en kontrast til den hektiske og digitale verden, vi alle lever i. Det handler mere om at skabe muligheder for at stoppe op og være mere til stede i hverdagen.

I dag længes vi efter det 'uperfekte perfekte' hjem, hvor vi kan være den bedste version af os selv. Søgen efter det 'uperfekte perfekte' og den følelse, det giver os, når vi implementerer håndlavede produkter i vores hjem, er opstået. Vi ser en charme i skævheder og ujævnheder mere end nogensinde før på grund af den autentiske følelse det giver. I dag er det ikke kun et produkts funktion, der er vigtig. Det æstetiske udtryk og skønhed ved et håndlavet produkt betyder lige så meget for os.

“You feel a sense of calm when looking at the softness of the clay.”

Jo hurtigere hverdagen bliver, jo mere ønsker vi at stoppe op og trække vejret. Vi har alle brug for at blive mindet om at leve livet lidt langsommere med mere kvalitet og nærhed. Når du bringer naturlige materialer og neutrale, dæmpede nuancer ind i indretningen, skaber det en rolig og afbalanceret atmosfære, der opfordrer os til at stoppe op og være i nuet. Når vi fokuserer på at leve livet bevidst, taknemmeligt og meningsfuldt, mens vi er omgivet af skønhed og håndværk, bliver vi mere forbundet med moder jord, fællesskabet og vigtigst af alt, os selv.

Hjemmet er hjertet i familien. Det er vores base, hvor vi kan være helt os selv uden forventninger og stress. Hjemme skaber vi minder med vores kære og når vi tilbringer tid sammen i smukke og harmoniske omgivelser, styrkes følelsen af ​​samhørighed.

Gå direkte til Hagi produkterne her