Hvorfor den danske designarv forevigt vil inspirere os...

... og hvorfor vi elsker det

Den danske designarv er associeret med stolte traditioner og fortællinger. Processen i at forme og skabe unikke designs er dynamisk, og kan nyfortolkes igen og igen. Klassisk og tidløst design har en lang levetid, og bliver ofte givet videre gennem generationer. Klassisk dansk design er karakteriseret ved dens genkendelighed og eminente kvalitet. Med andre ord: Design som holder!

Dansk kvalitet, håndværk og tradition.

Design filosofien og produkterne i OYOY LIVING kollektionen, er stærkt inspireret af den danske designarv og de traditioner, som associeres med dansk kvalitet, håndværk og tradition. Vi baserer vores design på disse værdier, og vores brandnavn er ligeledes et symbol på dette:

Navnet OYOY Living Design er inspireret af bogstaverne OY, som siden 1929 har været kendetegnet på alle danske fly. Uanset hvor i verden flyene befinder sig, er følelsen af at tilhøre Danmark essentiel. Hos OYOY er vi stolte af vores rødder og bogstaverne OY indikerer og angiver vores danske arv – med andre ord: DESIGNET I DANMARK TIL VERDEN.

AW19 kollektionen består af unikke produkter til hjemmet og til børn. Glæden ved at designe og præsentere nyheder er en gentagende proces, og en vigtig del af OYOY Living Designs DNA.

For at hylde det at “være dansk” i præsentationen af denne kollektion, er den danske vestkyst nøje udvalgt, og ligger til grund for omgivelserne og stemningen bag AW2019 kollektionen. Den smukke vestkyst strækker sig helt oppe fra Skagen i nord til Rudbøl i syd, og er såvel som den danske designarv et bærende element i dansk kultur.

OYOY huset på den danske vestkyst er et tydeligt bevis på at dansk design holder. Tilbage I 1970’erne blev dette hus bygget med øje for arkitekturen og nøje udvalgte materialer. Huset står i dag stadig originalt og klassisk, selv efter fire årtier. Designet bag dette hus er helt simpelt tidsløst, og nutidens byggestil søger stadig inspiration i samme stil, brug af materialer og arkitektur.

Det er den samme tankegang OYOY Living Design vil symbolisere gennem OYOY LIVING og OYOY MINI kollektionerne – produkter i klassisk, tidsløst og stilsikkert design, der holder mange år frem. Designstilen er inspireret af klassisk skandinavisk design – tilføjet et touch af simplicitet, såvel som en twist af japansk design - med en passion for bæredygtige og højkvalitets materialer.

I et feminint og legende univers, skaber OYOY Living design kvalitetsprodukter med fokus på design, funktion, farver og udsøgte materialer.