Artikel // Nynne Rosenvinge

OYOYHOMES // PÅ BESØG HOS NYNNE ROSENVINGE I KØBENHAVN, DANMARK

Nynne er vokset op i Jylland, men har boet i København i mere end halvdelen af sit liv. Nynne holder af den pulserende by og nyder at se hvor meget byen konstant udvikler sig.

Nynne bor i en lille lejlighed i det centrale København sammen med sin 13-årige datter, Sophia, og Sophias italienske far, Fabio. De nyder at tilbringe tid sammen derhjemme og har altid travlt med kreative projekter i lejligheden.

I næsten 12 år arbejdede Nynne som Art Director og lavede print og TV-kampagner, men hendes interesse for design og interiør voksede hurtigt, og nu bruger hun det meste af sin tid på at designe. ”Jeg er meget heldig: Min passion for design er både mit job og min hobby – hvad end det er et lille eller større projekt, så er jeg glad, så længe jeg kan være kreativ,” siger Nynne. Nynne ejer webshoppen https://nynnerosenvinge.com

Nynnes stil i hjemmet er feminin, grafisk og med masser af pastelfarver. Hun elsker at indrette lejligheden med både nye og vintage designs, som har en historie og ”sjæl”. Når Nynne skal beskrive sin stil med tre ord, bruger hun ordene: Feminin med subtile farver og et kreativt twist.

Nynne voksede op i et stort, smukt 150 år gammelt hus, og hvis hun stadig boede der, ville hun sandsynligvis indrette hvert eneste rum. Hendes eget værelse var, selvom det var ret lille, i en sart pastelfarve (ingen overraskelse), og hun elskede det! Selvom det var lille, udnyttede hun hele rummet, hvilket hun stadig elsker at gøre: At få mest muligt ud af få kvadratmeter. Når det kommer til indretningstraditioner, elsker hun at indrette efter årstider og specielle lejligheder, og hun er bestemt både blevet inspireret af sin mor og bedstemor.

Nynne har konstant ideer og projekter, der venter, men tid og penge er altid en udfordring. Hun ville sandsynligvis forsøge at få et ekstra rum ind i deres lejlighed på 82 kvadratmeter, hvis det var muligt. Et walk-in-closet med en puf og messinghylder ville være fantastisk. Hun er sikker på, at hendes datter også ville elske det.

Det sidste design som Nynne købte til lejligheden, var en lampe i glas og messing. Nynne overvejer stadig, om den er helt fantastisk eller afskyelig. Den er anderledes, det er helt sikkert.

Et feminint og farverigt designunivers

Til spørgsmålet om, hvad der er Nynnes foretrukne design fra OYOY Living Design, svarer hun: 'Jeg har flere!' Nynne elsker den grafiske stil. På nuværende tidspunkt er den stribede “Toppu Vase” og “Toppu Bakken” sandsynligvis hendes mest foretrukne OYOY-designs. Hun elsker kombinationen af ​​jord- og pastelfarver og stribet grafik i en simpel form. 

Det er blandt andet Nynnes indretning med farver, der har fanget vores opmærksomhed. Den feminine, men alligevel legende og farverige indretning ligner OYOY’s designunivers. Vi har besøgt Nynnes hjem for at se mere om, hvordan hun bruger vores designs i sin indretning. Vi blev meget inspirerede og nysgerrige efter at dekorere med farver i vores egne hjem. Måske kan det også inspirere dig? Du kan finde mere inspiration på Nynnes Instagram @nynnerosenvinge

I en verden, der er ramt af COVID-19, har Nynne bestemt oplevet den øgede interesse for renovering af boliger og sommerhuse. Faktisk havde hun i foråret en hel del mennesker, der bad hende om råd om, hvilke vægfarver, plakater og rammer osv., der skulle vælges til deres hjemmeprojekter.

For Nynne har COVID-19 bestemt været en øjenåbner for, hvor hurtigt hverdagen kan ændre sig, og hun sætter stor pris på at leve i Danmark med avanceret teknologi, der gør det muligt stadig at være forbundet til verden på trods af at være adskilt. 

I forhold til tendenser inden for interiør i 2021 forudser Nynne: 'Jeg tror på design, der er koblet til naturen (sten, mineraler, skaller) i dæmpede toner med en "crazy" kontrastfarve. Også Nynne forudser, at vi alle vil sigte mod at være tættere på naturen og bruge flere planter og indendørs "haver" i hjemmet.